Juwelen Marie-Christine Clubtornooi

Wanneer? 24-08-2020
Het einde van de zomer staat traditiegetrouw in het teken van ons clubtornooi. Vanaf eind augustus tot en met het einde van de maand september kruisen we onderling en vriendschappelijk de degens om uit te maken wie zich dit jaar clubkampioen in zijn of haar reeks mag noemen. We willen als club dit jaar het spelplezier en sociale extra (en op afstand) in de verf zetten en daarom hebben we gekozen voor een nieuw format:
 1. We spelen in elke reeks met een poulesysteem om zo meerdere spelmomenten te hebben.
 2. De spelmomenten van de poules hangen vast per reeks: de familiereeksen gaan door van 24/8 tot 6/9, de enkelreeksen gaan door 31/8 tot 13/9, de dubbelreeksen gaan door 7/9-20/7. LET OP: Ben je niet beschikbaar in de periode van jouw gewenste reeks, dan kan je ONDER GEEN BEDING inschrijven.
 3. Inschrijven is mogelijk in maximaal 3 verschillende reeksen:
  TENNIS :
  https://www.tennisvlaanderen.be/tornooi-detail?tornooiId=74114
  PADEL:
  https://www.tennisvlaanderen.be/tornooi-detail?tornooiId=74155
 4. De laatste week van het tornooi is gereserveerd voor de eindfase (de winnaars en runners-up van de poules gaan door naar een knockoutfase).
 5. Je speelt in een poule meerdere matchen per avond. De wedstrijden worden gespeeld met sets tot 4 (3 winnende sets, GEEN supertiebreak in de laatste set).
 6. Er zijn dit jaar opnieuw speciaal reeksen voorbehouden voor de S2Tennisers. Inschrijvingen voor deze reeks verlopen zoals vanouds via de bladen in de zomerbar.
 7. Ook de familiereeksen gaan dit jaar opnieuw door en worden onderverdeeld qua niveau. Voor deze reeksen verloopt de inschrijving ook via de bladen in de zomerbar.
Inschrijven is zoals steeds volledig gratis. Bij deelname aan het clubtornooi ontvang je als speler ook een leuke attentie.
We hopen alvast op een mooie, zonnige periode met veel tennis- en padelplezier!
Bij verdere vragen, aarzel niet om ons te contacteren!
Met vriendelijke groeten
TC Kortemark
(Sybren: 0475/ 45 99 17, Dirk: 0476/ 47 63 75 of Ward: 0493/49 66 41)